AntivirusTopp10
Opplysninger om reklameinnhold

Anmeldelse av Avira

-
Tilbudet ikke tilgjengelig
Vår dom: "Hvis du er ute etter komplett beskyttelse, bør du velge Avira. Surf vel vitende om at du er beskyttet mot de som ønsker å skade eller spionere på deg. Vi mener at Avira er en vinner!"
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud

Firmabakgrunn

Avira ble grunnlagt av Tjark Auerbach i Tyskland i 1986. Selskapet har i dag mer enn 500 ansatte, og har kontorer i USA, Kina, Romania og Nederland.

Priser og anerkjennelse

Aviras Antivirus Pro har vunnet flere priser, sist i desember 2019. Programvaren konkurrerte i en virkelighetsbeskyttelsestest utført av AV-Comparatives, en uavhengig organisasjon som vurderer og tester antivirusprogrammer. Programmet fikk toppkarakter i både falske positiver- og beskyttelseskategorien, og oppnådde den prestisjetunge sertifiseringen Advanced+.

I desember 2018 vant Antivirus Pro "Top Product"-merket i AV-Test sin månedlige forbrukerprodukttest, og fikk topp karakter i kategoriene ytelse, beskyttelse og brukervennlighet.

Sikkerhetsfunksjoner

Avira tilbyr både en gratis og oppgradert versjon av det prisbelønte antivirusprogrammet. Alle versjoner gir enestående beskyttelse mot virus, adware og spyware. De blokkerer dessuten alle kjente ransomware-angrep, samt infiserte nettsider og/eller phishing-nettsider. Pakkene i det midtre prissjiktet yter enda litt bedre, og beskytter deg mot nyutviklet ransomware.

Pro-versjonen har fått flere bransjepriser. Den fikk for eksempel award-status hver eneste måned i 2018. Ifølge de nyeste testene fra AV-Comparatives, blokkerte Avira Pro hele 98,9 % av alle skadelige trusler. Dette er et antivirusprogram du kan stole på!

Ekstrafunksjoner

Er du ute etter en antiviruspakke med ekstrafunksjoner? Da bør du ta en titt på Avira Internet Security Suite. Her får du en ekstra funksjon som autogenererer og lagrer passordene dine. Nå trenger du ikke lenger å lagre passordene dine i et regneark.

Ønsker du tilgang til innhold uansett hvor du er, eller surfe anonymt? Aviras Prime Suite inkluderer også Phantom VPN Pro.

Brukervennlighet og ytelse

Uansett hvilken pakke du velger, kan du være sikker på at Avira ikke reduserer ytelsen på systemet. Programvaren er lett og rask, slik at systemets ytelse aldri blir påvirket av prosessene som antivirusprogrammet kjører.

Brukergrensesnittet er enkelt og lett å bruke både på mobil og datamaskin.

Antall lisenser og pakkedetaljer

Avhengig av hvilken pakke du velger, dekkes enten 1 eller 5 enheter.

Hvis du velger å bli fakturert årlig, sparer du penger, og dette anses dermed som det beste tilbudet.

Når det gjelder de ulike pakkene, anbefaler jeg Prime-pakken, siden denne inkluderer et VPN. Pakken i mellomsjiktet inkluderer en passordadministrator, som er flott, men jeg mener at du får enda mer valuta for pengene dine hvis du går opp i pris.

Kundestøtte

Avira tilbyr ikke live-chat, men kundestøtte er tilgjengelig både via telefon og e-post for kunder som har premium-produkter. De tilbyr også et omfattende kunnskapssenter, der du raskt kan finne svar på det du lurer på.

Konklusjon

Hvis du er ute etter et nytt antivirusprogram, kan du være trygg på at Avira og en av pakkene de tilbyr oppfyller – og overgår – forventningene dine. Ganske mange av tjenestene deres tilbys også ad hoc, noe jeg synes er en stor bonus for de som liker å velge og vrake for å få en pakke som passer til behovene de har.

Når du sjekker prisene til Avira mot konkurrentenes priser, ser det ved første øyekast litt dyrt ut. Men, når du tar hensyn til dekningen og beskyttelsesfunksjonene de tilbyr, samt standarden de oppfyller, innser du at prisen er berettiget.

I tillegg er programvaren tilgjengelig på alle de mest populære operativsystemene for PC og mobil. Hvem kan be om mer?


Avira produktsammenligning

Avira Antivirus Pro
Avira Internet Security Suite
Avira Prime. For alle enhetene dine.
Blokkerer malware og infiserte sider
Genererer unike og sterke passord
Skanner hjemmenettverket ditt og ser etter sårbarheter
Fikser 200 personverninnstillinger
Oppdaterer programvarene og driverne dine automatisk
Varsler deg om sårbare nettkontoer
Blokkerer avanserte ransomware-angrep
Inkluderer kundestøtte
Optimerer hastigheten din med 30 premiumverktøy
Anonymiserer og sikrer surfingen din med et ubegrenset VPN
Sikrer fem enheter
Inkluderer premium-apper for Android og iOS
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud
Skriv anmeldelse om Avira
Del tankene dine for å hjelpe andre
Captcha
Avira brukeranmeldelser
  • „Bruker lite ressurser og svikter aldri. Anbefales!“
  • „Jeg er svært fornøyd. Jeg har hatt denne programvaren i nesten ett år nå. Det fungerer bra og advarer meg om trusler i god tid.“
  • „Antivirus er bra, men de krever alltid at du oppgraderer fra gratisversjonen (og det koster)“
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud