AntivirusTopp10
Opplysninger om reklameinnhold
TotalAV

Anmeldelse av TotalAV

9,8
Best totalt sett
Vår dom: "Fantastisk beskyttelse mot alle typer malware, mange ekstrafunksjoner og god valuta for pengene – alt dette gjør at TotalAV er vår favoritt, og den mest populære antiviruspakken på markedet."
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud

Firmabakgrunn

Selskapet som står bak TotalAV heter SS Protect. De har hovedkontorer i Hampshire i Storbritannia, og har rundt 40 ansatte. Selskapet har også kontorer i Venice i California.

Sikkerhetsfunksjoner

TotalAV er et innholdsrikt program, uansett om det er snakk om gratisversjonen eller premium-versjonene. Gratisversjonen inkluderer alle grunnleggende funksjoner som trengs for å beskytte deg og enheten din. Det er en lettvekter, men programmet er likevel kraftig. Premium-versjonen finnes i tre utgaver. Ultimate-pakken gir deg alt det grunnleggende fra gratisversjonen pluss sanntidsbeskyttelse, beskyttelse for smarttelefonen din og mer.

TotalAV har høy evne til å oppdage phishing-sider i tester, og gjorde det bedre enn antiphishing-programmene som er innebygget i mange nettlesere.

Ekstrafunksjoner

Antiviruspakken Ultimate fra TotalAV inkluderer en passordadministrator kalt Safe Password Vault, et VPN, samt optimering og beskyttelse for smarttelefon. Denne sikkerhetsfunksjonen fungerer på alle plattformer, og beskytter deg uansett hvor du er; på kontoret, hjemme eller i farta. Med denne optimeringsfunksjonen kan du øke ytelsen samtidig som du kan surfe sikkert på nettet, i tillegg til å øke mobilens minne.

Ekstrafunksjonen for sikker surfing (VPN) gjør at du kan forbli anonym også når du er i farta. (Merk at denne ekstrafunksjonen selges separat.)

Her er en oversikt over tilgjengelige funksjoner:

Brukervennlighet og ytelse

Er du lei av forvirrende brukergrensesnitt som er vanskelige å navigere? Da er TotalAV det beste valget. Kontrollpanelet har et godt oppsett, og er inndelt i fire funksjonsområder som er tydelig merket og enkle å bruke. Navigering av dette kontrollpanelet er som en lek.

Brukervennligheten er tydelig selv før du åpner det nye programmet, ettersom det er svært enkelt å laste ned og installere TotalAV. Du trenger ikke å bruke flere timer på å velge alternativer og tilpasse ulike funksjoner manuelt.

Uansett hvilken plattform du bruker, Windows, Mac, iOS eller Android, kan du være trygg på at dette lette, men likevel kraftige programmet ikke påvirker arbeidet eller spillingen din. Systemprosessene er strømlinjeformet, slik at du kan gjøre det du trenger å gjøre.

TotalAV har en ekstra fordel med tanke på ytelsen; det sjekker nemlig systemet ditt kontinuerlig. Programmet ser etter problemer som kan påvirke ytelsen, og håndterer dem raskt. TotalAV kommer dessuten til unnsetning hvis harddisken din er nesten full og du leter etter ting å slette. Det har nemlig en funksjon som leter etter duplikate filer og fjerner dem. Alt dette foregår i bakgrunnen uten at det påvirker hastigheten på systemet.

Antall lisenser og pakketilbud

Hvis du er ute etter gratisversjonen, kan du laste den ned på én enhet. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle funksjoner inngår.

Hvis du velger fullversjonen, tilbys en 30 dagers pengene tilbake-garanti, slik at du kan teste produktet. Utnytt muligheten og prøv TotalAV med dette risikofrie tilbudet!

Ultimate-pakken har en rekke ekstrafunksjoner, inkludert passordhvelvet, en optimerer og beskyttelse for smarttelefoner (både iOS- og Android-enheter) og sikker surfing (VPN). Hvis du ikke allerede har disse programmene, er det utvilsomt en god idé å se på Ultimate-pakken. VPN blir stadig mer nødvendig for å beskytte dataene dine og deg selv mot hackere. På tross av Ultimate-versjonen koster mer, kan det altså likevel være det mest kostnadseffektive valget.

Gratisversjonen av TotalAV er et enestående program, men merk at det ikke inkluderer sanntidsbeskyttelse. Jeg mener derfor at du bør velge en av premium-versjonene, selv om du bestemmer deg for den minste av disse.

Kundestøtte

TotalAV tilbyr enestående kundestøtte. Du har muligheten til å søke i kunnskapsbasen og FAQ-siden deres, eller du kan kontakte kundestøtte direkte via telefon, e-post eller live-chat.

Konklusjon

Gratisversjonen er svært bra når det gjelder malware-beskyttelse, men jeg anbefaler at du ser på de mellomstore antiviruspakkene, for eksempel Pro-pakken. Fantastisk beskyttelse, ekstra funksjoner og enestående kundestøtte gjør dette til en sikker vinner!


TotalAV produktsammenligning

Ultimat Antivirus 2019
Antivirus Pro 2019
Essensiell Antivirus 2019
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
Antall enhetslisenser
5
3
1
Avansert ransomware-beskyttelse
Antivirusbeskyttelse i sanntid
Beskyttelse mot virus, trojanere, adware, spyware og malware
Beskyttelse mot phishing-svindel
Frigjør systemplass med diskrenser
Ytelses- og optimaliseringsverktøy
Fjern brannmurbeskyttelse
Hold deg trygg på nettet med web shield extension
Nettleserrenser og -manager
Antivirus e-bok
Sikkert passordhvelv
Døgnåpen prioritert og superrask kundestøtte
Optimaliserer og beskyttelse for smarttelefon
30-dagers pengene-tilbake-garanti
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud
Skriv anmeldelse om TotalAV
Del tankene dine for å hjelpe andre
Captcha
TotalAV brukeranmeldelser
  • „Kjører ubemerket i bakgrunnen. Jeg ble helt kvitt virusproblemer og lignende da jeg fikk dette TotalAV-programmet. Jeg er veldig fornøyd!“
  • „Klarte å fjerne et virus :) Flott antivirusprogram – selv gratisversjonen!“
  • „har ryddet opp på datamaskinen min og forbedret hastigheten. Helt topp!“
  • „Hei... I denne digitale tidsalderen er det helt nødvendig å sikre personopplysninger fra spyware, adware, phishing eller til og med boter og exploitware. Jeg mener at TotalAV har alt dette under kontroll... og de har små, ekstrafunksjoner som rydder hurtigminnet, RAM-minnet og nettverket... Jeg er veldig fornøyd med TotalAV og kan anbefale denne programvaren med god samvittighet! Hilsen DD.“
  • „Jeg var den første i vennekretsen til å skaffe virusbeskyttelse på mobilen. Dette var i starten av 2019, takket være TotalAV, og det var til og med gratis! Jeg installerte også cleaner-programmet. Jeg anbefaler begge programmene. Det er veldig deilig å kunne surfe trygt...“
  • „Svært omfattende sikkerhetspakke. Jeg har brukt dette programmet på PC-en min i mer enn 2 år. Gratisversjonen inkluderer massevis av funksjoner, men jeg byttet til pro-versjonen for å få enda mer. Anbefales!“
  • „Antivirusprogrammet fungerer bra, men de vil at jeg skal betale for fullversjonen, noe som er litt irriterende.“
  • „Veldig enkelt å bruke, og det forbedrer systemressursene. Jeg anbefaler dette produktet til alle venner og bekjente.“
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud