AntivirusTopp10
Opplysninger om reklameinnhold
Bitdefender

Anmeldelse av Bitdefender

9,3
Svært bra
Vår dom: "Ta en titt på BitDefender hvis du ønsker enestående ytelse og brukervennlighet. Uansett hvilke enheter du bruker, finnes det et produkt som passer til behovene dine."
Kjøp Bitdefender - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.Bitdefender.com

Firmabakgrunn

BitDefender er et privat aksjeselskap stiftet av Florin Talpes i Bucuresti, Romania i 2001. BitDefender har stadig klatret i gradene i løpet av de siste årene, og i 2018 leverte de antivirusprogrammer til mer enn 500 millioner brukere over hele verden. Per 2018 hadde de den femte største markedsandelen innen antivirusprogrammer for Windows.

Priser og anerkjennelse

BitDefender mottar bransjepriser og anerkjennelse år etter år. For å nevne noen av de nyeste prisene, har de mottatt flere "Advanced+"-priser fra AV-Comparatives det siste året. Dette inkluderer en pris for sanntidsbeskyttelse og en for malware-beskyttelse. AV-Test har også flere ganger tildelt dem priser for best ytelse og best beskyttelse. I tillegg har BitDefender vunnet mange andre priser for antiviruspakkene sine.

BitDefender vant prisen for årets produkt fra AV-Comparatives etter å ha oppnådd vurderingen "Advanced+" i kategoriene virkelighetsbeskyttelse, malware-beskyttelse, ytelse, malware-fjerning og falske alarmer. BitDefender har vunnet denne prisen to ganger.

Sikkerhetsfunksjoner

Som de fleste antiviruspakker, tilbys også BitDefender i en gratisversjon i tillegg til premiumversjonene. Gratisutgaven inkluderer grunnleggende antivirusfunksjoner, trusselforsvar og ransomware, samt forebygging av nettangrep som hindrer deg i å besøke skadelige nettsider. For å få funksjoner som foreldrekontroll, brannmur og filkryptering, må du oppgradere til en av premiumpakkene.

Når det gjelder malware-beskyttelse, er BitDefender bedre enn de fleste antiviruspakker. I tredjepartstester utført av AV-Comparatives, kommer BitDefender best ut når det gjelder blokkering av uønskede angrep.

I tillegg til prisene ovenfor, kan det også være nyttig å se på tredjeparts laboratorietester som utføres på antivirusprogrammer, og hva slags karakterer BitDefender får i disse.

For å oppsummere dette med få ord, er det ikke annet å si enn at BitDefender forsetter å imponere.

I tillegg til prisen for årets produkt fra AV-Comparatives, har BitDefender oppnådd AAA-sertifisering fra SE Labs. De har dessuten mottatt best mulig testresultat fra MRG-Effitas, en organisasjon som tester effektivitet. AV-Test Institute, som også tester og vurderer antivirusprogrammer, har tildelt BitDefender seks av seks poeng i alle kategoriene i testen.

Ekstrafunksjoner

BitDefender tilbyr foreldrekontroll, men denne funksjonen er kun tilgjengelig i premiumpakkene. Disse pakkene inkluderer også webkamerabeskyttelse og en brannmur.

Pakkene i mellomprisklassen fra BitDefender er allsidige, og inkluderer dessuten et VPN. Vær imidlertid oppmerksom på at VPN-et som inkluderes er begrenset til kun 200 MB trafikk per dag per enhet. Dette gjelder også den beste pakken deres.

Safeplay er en helt unik funksjon som er tilgjengelig både i mellompris- og toppklassen. Denne funksjonen sørger for at du kan handle på nettet eller utføre banktransaksjoner i sikre omgivelser.

Brukervennlighet og ytelse

BitDefender har et nytt brukergrensesnitt med et kontrollpanel som er enkelt å forstå og lett og navigere. Programmet kjører i bakgrunnen, og påvirker systemytelsen i veldig liten grad. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for at programmet reduserer hastigheten. Vær imidlertid oppmerksom på at det går betydelig saktere når programmet utfører skann etter installasjon og konfigurasjon.

Antall lisenser og pakkedetaljer

Den største forskjellen mellom de 3 hovedpakkene fra BitDefender er at kun "Total Security 2019" tilbyr beskyttelse for Windows, Mac, Android og iOS. De to andre pakkene passer kun for Windows-PC-er. Prisforskjellen er heldigvis ikke veldig stor, og vi anbefaler at du velger den beste pakken, som dekker inntil fem enheter i ett år.

Kundestøtte

BitDefender gjør alt de kan for å tilby god kundestøtte. Du har muligheten til å søke etter svar i kunnskapsbasen, samt i et godt utvalg av forklarende videoer.

Hvis du er ute etter mer direkte kundestøtte, kan du også ta kontakt via telefon og live-chat. Sist, men ikke minst, finnes det et populært forum der du kan få hjelp fra andre BitDefender-brukere eller fra en ansatt hos BitDefender.

Konklusjon

BitDefender er et fremragende program til svært konkurransedyktig pris. Med tanke på sikkerheten, er det liten forskjell mellom pakkene i mellomprisklassen og i toppklassen. Prisforskjellen mellom de to er heller ikke vesentlig, men hvis du er ute etter å spare noen kroner, er den rimeligste av disse mer enn bra nok.

Basert på anmeldelsene og prisene dette produktet har fått, bør du være trygg på at BitDefender kan beskytte deg og husholdningen din med all internettsikkerhet du trenger.


Bitdefender produktsammenligning

Bitdefender Antivirus Plus 2024
Bitdefender Internet Security 2024
Bitdefender Total Security 2024
Tre enheter
Tre enheter
Fem enheter
Windows-beskyttelse
Komplett databeskyttelse i sanntid
Avansert trusselforsvar
Ransomware-beskyttelse med flere lag
Antisporer
Foreldrekontroll
Forhindrer nettangrep
WiFi-sikkerhetsrådgiver
Sikker nettbank
Bitdefender VPN
Passordadministrator
Anti-phishing og antisvind
Sårbarhetsvurdering
Filmakulerer
Webkamera-beskyttelse
Brannmur
Trygge filer
Filkryptering
Nettverkstrusselbeskyttelse
Antityveri
Øk hastigheten på enhetene dine
macOS-beskyttelse
Android-beskyttelse
iOS-beskyttelse
Automatiske oppdateringer
Gratis kundestøtte
Kjøp Bitdefender - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.Bitdefender.com
Skriv anmeldelse om Bitdefender
Del tankene dine for å hjelpe andre
Captcha
Bitdefender brukeranmeldelser
  • „Enestående. Bruker Bitdefender på PC-en min, et veldig bra antivirus-program. Det har allerede beskyttet meg mot flere kriminelle :)“
  • „Endelig. Dette antivirusprogrammet er rett og slett fantastisk, og må anbefales!! Jeg gir det 5 stjerner. “
  • „Ingenting negativt å si. Jeg elsker det. Det gjør som det skal, og har enda mer på lager. Fungerer perfekt!“
Kjøp Bitdefender - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.Bitdefender.com