AntivirusTopp10

Om oss

Vi tester og skriver anmeldelse av de beste antivirusprogrammene for å hjelpe deg med å beskytte personvernet ditt på nettet (og sørge for at datamaskinen din kjører raskt og problemfritt). All informasjon som tilbys på dette nettstedet er gratis, men vi får en provisjon fra de ulike programvareutviklerne når våre besøkende kjøper sikkerhetsprogrammer via nettsidene våre.

Ettersom vi jobber tett med antiviruspartnerne våre og har mange besøkende på nettstedet vårt, kan vi tilby spesialpriser og tilbud du ikke finner andre steder.

Vi har flere års erfaring, og kan hjelpe deg med å finne den riktige løsningen, uansett om du trenger et antivirusprogram på flere enheter på kontoret eller beskyttelse på mobiltelefonen eller hjemme-PC-en din. Vår detaljerte og brukervennlige topp 10-liste og sammenligningstabell hjelper deg med å finne det antivirusprogrammet som passer best for deg.

Hvorfor er antivirusprogrammer så viktige?

Antivirusprogrammer beskytter enhetene dine fra malware, og oppdager og fjerner malware hvis du har lastet det ned ved et uhell eller hvis du har blitt hacket. Malware kan forårsake skade på datamaskinen, mobiltelefonen eller andre tilkoblede enheter ved å ødelegge og slette filene dine, og innhente personopplysninger som kredittkortnummer og passord. Malware kan spres til andre enheter på nettverket ditt.

Du har kanskje aldri opplevd et malware-angrep, eller du tror kanskje at enheten din er sikker fordi du bruker et passord på WiFi-nettet ditt. Angrep kan dessverre skje når som helst hvis du ikke bruker riktig beskyttelse.

Hackere blir stadig mer aggressive og bedre til å bryte sikkerhetsbarrierer. De kan få tilgang til massevis av verdifulle og sensitive opplysninger.

Nå som vi kobler til nettet via stadig flere mobiltelefoner, datamaskiner, smart-enheter, biler, nettbrett og klokker, er det helt nødvendig å sikre oss mot trusler fra utsiden. Ellers er vi sårbare for alle angrepene som skjer hvert eneste sekund i løpet av dagen.

Ved å investere i et antivirusprogram beskytter du deg selv, familien din og virksomheten din fra å bli offer for nettangrep.

Fremdeles ikke overbevist om at du trenger et antivirusprogram? Her er litt skremmende statistikk:

  • Mengden ransomware – ondsinnede programmer som blokkerer datamaskiner helt til en løsesum blir betalt – har vokst betydelig de siste 12 månedene, med en økning på 36 % på verdensbasis.
  • Mer enn 4000 ransomware-angrep skjer hver eneste dag!
  • 1 av 13 internettforespørsler fører til ondsinnede programmer
  • Antiviruskomponenter har identifisert 554 159 621 unike URL-er som ondsinnet
  • 3 809 448 dokumenter blir stjålet av nettkriminelle hver dag
  • 1 av 131 e-poster inneholder et ondsinnet program