AntivirusTopp10

Antivirus-anmeldelser (Windows)

System: Windows | Mac | Mobil
TotalAV
9,8
Best totalt sett
"Fantastisk beskyttelse mot alle typer malware, mange ekstrafunksjoner og god valuta for pengene – alt dette gjør at TotalAV er vår favoritt, og den mest populære antiviruspakken på markedet."
Norton
9,5
Flott
"Norton Antivirus er en pioner i bransjen, og har vunnet "Editors Choice Award" fra PCMag.com 39 ganger. Funksjonene for foreldrekontroll er enestående."
Panda
9,4
Svært bra
"De andre krever at du betaler ekstra for et VPN. Med Panda Security inngår et grunnleggende VPN for alle. Dette i seg selv er nok til at du bør vurdere denne antiviruspakken."
Bitdefender
9,3
Svært bra
"Ta en titt på BitDefender hvis du ønsker enestående ytelse og brukervennlighet. Uansett hvilke enheter du bruker, finnes det et produkt som passer til behovene dine."
Avast
9,1
Svært bra
"Av de fire testene som kjøres av AV-Comparatives, fikk Avast tre "Advanced+"- og én "Advanced"-vurdering. Det er bra nok, spør du meg. Avast er utvilsomt topp 10."
PC Protect
8,8
Bra
"Dette «ultimate antivirus-programmet» inkluderer en antivirus-motor, sanntidsbeskyttelse, brannmur, annonseblokkering, diskrydding, oppstartsadministrator, nettleseradministrator og mer …"