AntivirusTopp10
PC Protect

Anmeldelse av PC Protect

8,8
Bra
Vår dom: "Dette «ultimate antivirus-programmet» inkluderer en antivirus-motor, sanntidsbeskyttelse, brannmur, annonseblokkering, diskrydding, oppstartsadministrator, nettleseradministrator og mer …"
Kjøp PC Protect - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.pcprotect.com/spesialtilbud

Sikkerhetsfunksjoner

Allerede fra starten av, er det tydelig at PC Protect har som mål å beskytte ditt digitale liv på alle mulige måter. Det er naturligvis ikke alle antivirus-programmer som kan tilby komplette sikkerhetspakker. Men, dette antivirus-programmet lover å beskytte enheten din fra lokale trusler, adware, phishing-nettsider, spyware og kryptering av nettleserdata ved aktiviteter på nettet. Du får dessuten muligheten til å sikre en rekke ulike plattformer og enheter med det samme antivirus-programmet.

På tross av at PC Protect er forholdsvis ny på markedet, mangler det ikke på funksjoner. Først og fremst har det en grundig skannefunksjon som gjenkjenner potensielle trusler i sanntid. Disse stanses automatisk før de forårsaker uopprettelig systemskade. Dette antivirus-programmet er dessuten designet for å fjerne malware, spyware og adware. Du vet de irriterende popup-vinduene som kontinuerlig dukker opp på skjermen din? Dette er adware, og PC Protect kan på en effektiv måte bli kvitt disse slik at du kan jobbe eller surfe i fred. Hvis du har fått e-poster med mistenkelige lenker, har du ingenting å bekymre deg for, så lenge du lar antivirus-programmet kjøre i bakgrunnen. Det er designet for å oppdage og blokkere malware-sider og nedlastinger, samt phishing-nettsider.

System Boost er en annen praktisk funksjon, som sørger for å avinstallere eller stanse unødvendige programmer og prosesser. I tillegg renser det filene dine for å forbedre PC-ens oppstartstid og sikre at den kjører optimalt.

Ekstrafunksjoner

I tillegg til en enestående antimalware-løsning, har PC Protect funksjonen Identity Protection. Hvis uvedkommende prøver å ta opp lån eller annen gjeld i ditt navn, sørger dette programmet for å varsle deg slik at du kan forhindre disse transaksjonene. Dette kommer selvsagt i tillegg til at identiteten din skjules på nettet.

En annen nyttig tilleggsfunksjon er Browser Manager, som kan brukes til å fjerne historikk, slette hurtigminnet og sporende informasjonskapsler etter hver økt. På denne måten kan du sikre at nettleseropplevelsen blir så rask og trygg som mulig.

PC Protect tilbyr også en egen passordadministrator og avanserte brannmurverktøy for å forhindre skade hvis du besøker ondsinnede nettsider.

Brukervennlighet og ytelse

Hvis du er typen til å installere noe og deretter glemme det i håp om at det gjør som det skal, er PC Protect utvilsomt noe for deg. Dette programmet er enkelt å installere på PC-er og mobilenheter, selv for teknofober. Mens programmet kjører i bakgrunnen, kan du gjøre viktigere ting. Du trenger ikke å foreta noen finjusteringer av programmet, men du kan endre skannefrekvens og tillatelser hvis du ønsker det.

En av de største fordelene med PC Protect er at det kan brukes på mange ulike enheter. Grensesnittet er like brukervennlig uavhengig av enhet. Har du en Mac og en iPhone, mens samboeren din har en Windows-PC og en Android-enhet? Har du barn med ulike mobilenheter på forskjellige plattformer? Null problem! PC Protect kan beskytte iPad, iPhone, Windows, Mac OS, Android-nettbrett og Android-mobiler.

Grensesnittet er enkelt å bruke og navigere. Det har et tydelig, sort kontrollpanel, og store knapper. Du kan enkelt bytte mellom hurtigskann og komplett skann. Hvis du har satt opp et automatisk skann, kan du lene deg tilbake og slappe av mens antivirus-programmet gjør jobben.

Kundestøtte

Kundestøtte er noe mange antivirus-programmer har en tendens til å overse. Men, det gjelder heldigvis ikke for PC Protect. I tillegg til en omfattende kunnskapsbase med veiledninger for installasjon, kan du ta kontakt med kundestøtte via live chat. Vi prøvde denne funksjonen, og vi fikk kontakt med en ekspert i løpet av et par sekunder. Vi opplevde at kundeagenten var hyggelig og hjelpsom, selv om vi naturligvis ikke kan garantere samme opplevelse hver gang.

Konklusjon

PC Protect er utvilsomt en sterk konkurrent når det gjelder antivirus-løsninger. Vi liker at programmet har solid malware-beskyttelse i tillegg til flere ekstrafunksjoner som sørger for at nettleseropplevelsen din er trygg og problemfri. Vi liker også at programmet kan oppdage og isolere spyware og malware i sanntid på alle enheter og plattformer. Det brukervennlige grensesnittet og døgnåpen kundestøtte sørger dessuten for at tjenesten skiller seg fra mengden.


PC Protect produktsammenligning

ESSENTIAL ANTIVIRUS
Sanntidsantivirus
Oppgrader antivirusbeskyttelsen din og eliminer malware, spyware og virus i sanntid
Avansert nettskjold
Avansert beskyttelse mot ondsinnede nettsider og blokkering av forsøk på å stjele personopplysningene dine.
Årlig beskyttelse
Vi tilbyr problemfri, kontinuerlig antivirusbeskyttelse for å sikre enhetene dine døgnet rundt, 365 dager i året.
30 dagers pengene tilbake-garanti
Vi er så sikre på at du ikke vil ønske å forlate PCProtect, at vi gir deg pengene tilbake hvis du gjør det. Helt problemfritt.
Systemoptimering
Øk ytelsen på datamaskinen din og frigi diskplass.
To ekstra lisenser
Antivirusbeskyttelse i sanntid på totalt tre enheter. Kompatibelt med Windows, Mac, iOS og Android
SafeBrowsing VPN
SafeBrowsing skjuler IP-adressen din og krypterer nettverksdata
Duplikatfinner
Frigi bortkastet diskplass.
Søppelfjerner
Rens systemet ditt på en trygg måte
Eliminer sporende informasjonskapsler
Selv om sporende informasjonskapsler ikke er direkte skadelige, skaper de personvernproblemer vi kan bidra med å løse.
Passordhvelv
Generer og lagre unike, sterke passord
Kompatibelt med Windows, Mac, Android og iOS
Kjøp PC Protect - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.pcprotect.com/spesialtilbud
Skriv anmeldelse om PC Protect
Del tankene dine for å hjelpe andre
Captcha
PC Protect brukeranmeldelser
  • „Kjørte et gratisskann, fant massevis av trusler og ble kvitt alle! Det ser også ut til at PC-en min ble raskere. Perfekt!“
  • „Valgte PC Protect, og alt ser bra ut så langt. Ganske billig også, noe som er en bonus!“
Kjøp PC Protect - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.pcprotect.com/spesialtilbud