AntivirusTopp10
Opplysninger om reklameinnhold

Anmeldelse av BullGuard

-
Tilbudet ikke tilgjengelig
Vår dom: "Nye trusler og sikkerhetshull dukker alltid opp. Velg en antiviruspakke som holder seg oppdatert og som kontinuerlig fornyes for å sørge for at du er trygg på nettet. Bullgard er et slikt antivirusprogram."
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud

Firmabakgrunn

Bullgard ble stiftet av Morten Lund og Theis Sondergaard i København i 2002. Selskapet har for øyeblikket hovedkontorer i London, og har rundt 100 ansatte i kontorer over hele Europa.

I november 2019 annonserte Bullgard partnerskap med NordVPN, en av de mest pålitelige VPN-tjenestene i verden. Målet med dette partnerskapet er å tilby en allsidig sikkerhetsløsning for dagens forbrukermarked. Det virker imidlertid ikke som om selskapet har planer om å integrere dette i den eksisterende sikkerhetspakken sin. Produktet selges frittstående.

Priser og anerkjennelse

Bullgard vinner stadig priser for antiviruspakkene sine fra uavhengige bransjeautoriteter. AV-TEST har gitt Internet Security-pakken topproduktpriser måned etter måned. AV Comparatives gav "Advanced"-sertifikater for malware-ytelse, fjerning av malware og ytelse flere ganger i 2018, hvorav prisen for ytelse var en "Advanced+"-pris. De har også vunnet flere "Best Security Software"-priser fra Tech for Techs.

Premium-pakken fra Bullgard har også vunnet flere priser. Dette inkluderer blant annet den prestisjetunge "Gold"-prisen for malware-beskyttelse fra Av-Comparatives i 2018.

Sikkerhetsfunksjoner

Hvis du er ute etter en velbalansert sikkerhetspakke, er Bullgard et godt valg. Selv grunnpakken er solid, med anti-malware, anti-ransomware, sikker surfing og funksjonen Game Booster. Sårbarhetsskanneren til Bullgard inngår også i grunnpakken, og denne har vist gode resultater i laboratorietester.

Internet Security-pakken inkluderer brannmuren som mangler i grunnpakken. Dette er et fullverdig program som tilbys til en fornuftig pris.

Bullgard får stadig toppkarakterer for beskyttelse, ytelse og brukervennlighet i tester utført av AV-Test.

Ekstrafunksjoner

Grunnpakken inkluderer funksjonen Game Booster. Dette er, som navnet antyder, noe som kommer gamere til nytte. Bullgard er det eneste antivirusprogrammet som tilbyr en slik funksjon. Det gir gamere beskyttelse mot malware ved å administrere datamaskinens kjerneprosessorrer. Det omorganiserer åpne programmer til andre kjerner, slik at du unngår redusert hastighet i spillet.

Andre funksjoner som er verdt å nevne fra Internet Security-pakken inkluderer foreldrekontroll og skyintegrert sikkerhetskopiering.

Brukervennlighet og ytelse

AV-Tests har gitt Bullgard gode karakterer for ytelse og brukervennlighet, to faktorer som påvirker hastigheten på systemet ditt. Du kan være trygg på at Bullgard ikke reduserer hastigheten på det du gjør. Programmet kjører effektivt i brakgrunnen og sørger for at du er trygg.

Hvis du er en seriøs gamer, har du egentlig ikke noe annet valg, ettersom Bullguard har designet tjenester for nettopp dette markedet. Funksjonen inngår i alle pakkene som tilbys. Gamere er veldig opptatt av ytelse, og alt som påvirker datamaskinens ytelse. Ofte kan antivirusprogrammer være svært ressurskrevende, men dette er ikke tilfellet med Bullguard. Det er designet med gamere i tankene.

Antall lisenser og pakkedetaljer

Bullguard har 3 forskjellige pakker, inkludert den grunnleggende Antivirus-pakken, Internet Security-pakken og Premium Protection-pakken.

Kundestøtte

Bullguard tilbyr kundestøtte via e-post 24 timer i døgnet. Dette er imidlertid avhengig av hvilket språk du snakker, da hjelpen er begrenset til engelsk og rumensk. For brukere som snakker fransk, kinesisk, dansk, nederlandsk, tysk eller svensk, er e-posttjenesten kun tilgjengelig mellom kl. 09 og 17 CET.

I tillegg tilbys omfattende produktveiledninger, samt et søkbart hjelpesenter med en rekke ofte stilte spørsmål og svar.

Bullgard har også et ganske travelt brukerforum kalt Bullguard Zone. Kunder eller gamere kan stille spørsmål eller skrive kommentarer, og få svar fra likesinnede eller kundemedarbeidere hos Bullguard.

Konklusjon

Jeg sier ikke at dette er det beste antivirusprogrammet på markedet, for det er det ikke. Ærlig talt vil jeg si at det ikke er mulig å kåre det beste antivirusprogrammet, ettersom hver enkelt bruker eller husholdning har forskjellige behov.

Hvis du er en gamer er imidlertid dette det klart beste valget. Ellers, og hvis er ute etter er relativt rimelig antivirusprogram (sammenlignet med flere av konkurrentene), har jeg dessuten ingen problemer med å anbefale Bullguard. Når det er sagt, vil jeg anbefale å betale for en oppgradering til Premium-pakken fordi den relativt beskjedne prisøkningen gir tilgang til en rekke nyttige funksjoner.


BullGuard produktsammenligning

Antivirus
Internet Security
Premium Protection
1 ÅR / 1 PC
1 ÅR / Flere enheter
1 ÅR / Flere enheter
Antivirus
Antiphishing
Anti-Malware
Anti-Ransomware
Oppførselsmotor
Sikker surfing
Sårbarhetsskanner
Game Booster
Brannmur
Foreldrekontroll
Sikkerhetskopi inkludert i skyen
Oppgradering av PC
Hjemmenettverkskanner
Identitetsbeskyttelse
Gratis automatiske oppdateringer
Gratis ekspertstøtte hele døgnet
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud
Skriv anmeldelse om BullGuard
Del tankene dine for å hjelpe andre
Captcha
BullGuard brukeranmeldelser
  • „Last det ned!!! Flott og svært brukervennlig program! Finner raskt virus. Jeg mener dette er den beste programvaren!“
  • „Fornøyd. Jeg har så gode erfaringer med Bullguard, at jeg har installert det på mobilen også.“
  • „Veldig bra, og så enkelt å bruke at selv barn klarer det. Det fant og eliminerte umiddelbart 3 ondsinnede virus.“
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud