AntivirusTopp10
Opplysninger om reklameinnhold

Anmeldelse av Heimdal

-
Tilbudet ikke tilgjengelig
Vår dom: "Antivirusmarkedet har mange kraftige sikkerhetsløsninger, de fleste til en høy pris. Thor Pro fra Heimdal Security er ikke den mest avanserte sikkerhetspakken på markedet, men det er likevel et godt valg grunnet enestående nettverksovervåkning og god systemstøtte."
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud

Om selskapet

Heimdal Security er et dansk selskap som ble grunnlagt i 2011. Selskapet er tro til røttene sine, og produktene har fått navn etter den legendariske, norrøne guden Tor.

Selv om Heimdal er et ungt selskap sammenlignet med andre navn i sikkerhetsbransjen, er det sakte, men sikkert på vei mot toppen. Selskapet har som mål å utvikle ny teknologi for å beskytte brukerne sine mot sikkerhetsbrudd og nettrusler.

Priser og anerkjennelse

Siden starten i 2011 har selskapet stått som et skjold mot utallige nettangrep og datasikkerhetstrusler. Kundebasen deres består av mer enn 600 000 brukere og 5000 selskaper. Enestående kundestøtte har gitt dem internasjonal anerkjennelse de siste fem årene.

Heimdal Antivirus vant "Most Educational Security Blog" i 2016.
I 2017 ble antivirusløsningen nominert for prisen "Anti-virus Solution of the Year".
Selskapet ble kåret til vinner av kategorien "Anti-Malware Solution of the Year" ved Computing Security Awards i 2018.

Sikkerhetsfunksjoner

Thor Premium er en av de mest avanserte systemene for trusselovervåkning på markedet, og blokkerer alle eksterne trusler. Men, det mangler evnen til å fjerne eksisterende trusler på egenhånd. Likevel er alle brukere godt tjent med å ha denne neste generasjons trusseldetektor fra Heimdal.

DarkLayer Gueard er en omfattende brannmurfunksjon som gir toveisbeskyttelse i sanntid. Funksjonen blokkerer overføring av alle DNS-, HTTP- og HTTPS-pakker så snart de anses som mistenkelige.

Funksjonen X-Ploit Resilience sørger for at det ikke finnes noen uopprettede sårbarheter på systemet. Systemet beskyttes dermed mot sikkerhetstrusler som zero day-angrep, trafikkomdirigeringer og datalekkasje.

Antivirusprogrammet kontrollerer også enhetens infrastrukturkommunikasjon, noe som forhindrer virus i å angripe dypnivåprosesser på systemet. Denne Vector Detection-funksjonen benytter andregenerasjons deteksjon for å beskytte systemets maskinvare.

Ekstrafunksjoner

Thor Premium Home leveres med tilleggsprogrammer som forbedrer programvarens generelle funksjoner.

Automatiske oppdateringer og øyeblikkelige programvareoppdateringer sikrer at programvaren alltid er oppdatert. TTPC-verktøyet gjør det mulig for brukere å inspisere hvilke prosesser antivirusprogrammet har blokkert, og godta dem ved behov.

Programvaren tar seg av sårbarheter gjennom flere beskyttelseslag. Sikkerhetslag som anti-ransomware, anti-malware og anti-spam beskytter brukeren mot en rekke nettrusler. Heimdal har også en nettsikkerhetsfunksjon som er viktig for å blokkere skadelige nettsider.

Brukervennlighet

Antivirusproduktene fra Heimdal er enkle å konfigurere og bruke. Alt du trenger å gjøre er å laste ned en installasjonsfil fra nettsiden og la den starte en definisjonsoppdatering. Så snart den er installert, startes et verktøy som heter "Heimdal Agent" i kontrollpanelet.

Brukere kan velge mellom tre forskjellige brukergrensesnitt, tilpasset egen smak. Brukere får også oversikt over systemhelserapporter fra kontrollpanelet. Programvaren har et begrenset, men godt utvalg av funksjoner, noe som gjør at grensesnittet forblir ryddig.

Antall lisenser og produkter

Selskapet tilbyr et allsidig produktutvalg både til private brukere og bedriftskunder. Selskapet har lansert en gratisversjon slik at kunder kan få en grunnleggende forståelse for produktet deres.

Alle kunder har ulike behov, og selskapet tilbyr derfor forskjellige priser til privatkunder. Det finnes en rekke pakker og produkter å velge blant, tilpasset ulike behov. Selskapet tilbyr dessuten en fantastisk 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Kundestøtte

Kundestøtte er kanskje den mest undervurderte funksjonen i et produkt. Når det gjelder Heimdal, er det en av de sterkeste komponentene. Det finnes ingen kundestøttefunksjon i selve programmet, men nettsiden har et fantastisk kunnskapssenter.

FAQ-avdelingen på nettsiden støttes av omfattende dokumentasjon. Kjente problemer, nye sikkerhetsteknikker og alle de nyeste oppdateringene innen nettsikkerhet er også tilgjengelig for brukere.

Selskapet tilbyr rask kundestøtte via e-post, der brukeren kan varsle om problemer han eller hun opplever. Profesjonelle kundeagenter er tilgjengelige døgnet rundt, alle dager i uken.

Konklusjon

Heimdal Antivirus er ikke en komplett sikkerhetspakke, men premium-pakken bekjemper de fleste nettrusler takket være sin andregenerasjons malware-deteksjon og streng overvåkning på lavt nivå.


Heimdal produktsammenligning

Thor Vigilance
Thor Foresight
Thor Premium
Neste generasjons antivirus
Trusselforebygging
Komplett beskyttelse
Alle tilbud er tilgjengelige for opptil tre år og ti enheter
Alle tilbud er tilgjengelige for opptil tre år og ti enheter
Alle tilbud er tilgjengelige for opptil tre år og ti enheter
*MAC – kun trafikkfiltreringsmoduten Foresight er tilgjengelig for MAC OS
*MAC – kun trafikkfiltreringsmoduten Foresight er tilgjengelig for MAC OS
*MAC – kun trafikkfiltreringsmoduten Foresight er tilgjengelig for MAC OS
30 dagers pengene tilbake-garanti
VIP-kundestøtte døgnet rundt
Øyeblikkelig levering via e-post
Unik trusselforebygging og en av markedets mest avanserte beskyttelse mot ransomware, virus, spyware og APT-er
Unik trafikkbasert malware-deteksjon og blokkering før trusselen når PC-en din
Flerlags, AI-dreven beskyttelse
Sikrer nettsurfingen din
Sikrer nettbankbruk og betalinger
Phishing-beskyttelse
Hindrer nettkriminelle i å hente ut persondata
Blokkerer datalekkasje
Oppdaterer automatisk appene dine for å tette sikkerhetshull på PC-en
Installerer favorittprogrammet ditt på en sikker og praktisk måte
Brannmurintegrering
Neste generasjons antivirus
* Lokal signatur / filbasert skanning
* Skyskanning i sanntid
* Sandbox- og bakdørinspeksjon
* Prosess-/adferdsbasert skanning
Lett installasjon og jevn ytelse
Svært enkelt å bruke
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud
Skriv anmeldelse om Heimdal
Del tankene dine for å hjelpe andre
Captcha
Heimdal brukeranmeldelser
  • „Jeg har brukt Heimdal Pro i mer enn ett år. Jeg kjøpte det faktisk på grunn av malware-beskyttelsen, som tillegg til Norton (som ikke er så bra på akkurat dette). Over tid har jeg også oppdaget at det automatiske oppdateringsverktøyet er ganske praktisk. Alt i alt et bra, solid program.“
  • „Av og til blokkeres nettsider som jeg vet er trygge. Men det er bedre at filteret er for strengt... Kundestøtte svarte innen 24 timer på en veldig bra og detaljert måte.“
  • „Brukervennlig. Beskytter også mot verktøylinjer i nettleseren.“
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud