AntivirusTopp10
Opplysninger om reklameinnhold

Anmeldelse av McAfee

-
Tilbudet ikke tilgjengelig
Vår dom: "Det beste med McAfee er det store utvalget av tjenester og funksjoner som tilbys. Det er et rimelig og anvendelig program, og med kun ett abonnement kan du beskytte flere enheter med det samme sikkerhetsprogrammet."
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud

Firmabakgrunn

McAfee ble grunnlagt av John McAfee i 1987, og selskapet vokste raskt til å bli en av verdens største leverandører av antivirusprogrammer. Etter hvert som selskapet utviklet programvarepakkene og antivirusmetodene sine, vokste populariteten. Selskapet ble kjøpt opp av Intel i 2011, og siden den gang har det blitt del av Intel Security Division. McAfee fortsetter å vokse, og utvider produktutvalget sitt i takt med det digitale markedet.

Priser og anerkjennelse

McAfee Antivirus har opp gjennom årene mottatt flere priser fra vel ansette testkilder og anmeldere av antivirusprogrammer.
McAfee Antivirus har mottatt "Endpoint Protection Awards" fra AV-Comparatives, et selskap som tester antivirusprogrammer. Selskapet har også mottatt en pris fra AV-Test, med perfekt resultat innen brukervennlighet.

I tillegg har McAfee mottatt flere andre priser, inkludert "Tech Innovator Award" for sluttpunktsikkerhet fra CRN i 2018 og "Leader award" for sluttpunktsikkerhet fra G2 i 2016.

Dette bekrefter at beskyttelsen fra McAfee Antivirus er enestående og effektiv. Ytelsen når ikke like høyt opp på vurderingsskalaen som beskyttelsen, men den brede dekningen som tilbys av McAfee-pakkene gjør det til et godt kjøp for husstander med flere enheter og ulike brukere.

Sikkerhetsfunksjoner

Alle antivirus- og skannefunksjonene i McAfee er tilgjengelige via et brukervennlig grensesnitt. Her kan du angi oppgaver, vise beregninger for ytelse og se gjennom skadelige filer på datamaskinen din. Her kan du også overvåke internettaktiviteten og data.

Programvarens antivirusaspekt oppdateres kontinuerlig gjennom grundig skann på internett, noe som bidrar til å styrke datamaskinens brannmurdatabase. Denne brannmuren er dermed forberedt på å holde skadelige filer ute fra datamaskinen din. Du får dessuten en advarsel før noe slippes inn, for å sørge for at du ikke ved en feiltakelse godtar nedlasting som inneholder skadelig programvare. Hvis et virus likevel blir lastet ned, kan McAfee skanne datamaskinen din og slette den skadelige filen, ettersom programmet vet hvordan viruset ser ut.

Under uavhengige tester fra AV-Test.org, et testsenter som streber etter å finne de beste antivirusproduktene, fikk McAfee høyeste poengsum i kategoriene "brukervennlighet" og "beskyttelse", med 6 av 6 mulige poeng. Programmet fikk 5 av 6 på ytelse, altså nesten perfekt. Dette indikerer at McAfee tilbyr utmerket virusbeskyttelse med et effektivt, brukervennlig grensesnitt.

McAfee Antivirus mottok dessuten priser og anerkjennelse for kategorier i sanntidsbeskyttelse, ytelsestester og beskyttelse mot eller fjerning av skadelig programvare fra AV-Comparatives. Programmet fikk imidlertid ingen priser for falske alarmtester.

McAfee blokkerte 98,38 % av exploit-kits i testen utført av NSS Labs; et utmerket resultat innen antivirusforsvar.

Ekstrafunksjoner

Lisenspakkene fra McAfee kommer også med skanneverktøy og optimaliseringsprogrammer som hjelper deg med å oppnå topp ytelse på datamaskinen din. Disse fungerer ved å identifisere unyttige filer eller søppelfiler som allerede finnes på datamaskinen din og som kan redusere hastigheten på ulike prosesser. De kan også identifisere bakgrunnsprosesser som beskytter datamaskinens ressurser, men som ikke gir noen fordel.

McAfee tilbyr også en funksjon for permanent sletting. Denne gjør det mulig å slette sensitive filer som brukeren ikke ønsker at skal bli spredt ved et uhell. Dette er et verdifullt verktøy for å hindre identitetstyveri.

Brukervennlighet og ytelse

Grensesnittet til McAfee inkluderer et intuitivt kontrollpanel som er tilgjengelig via skrivebordet eller oppgavelinjen. Via kontrollpanelet har brukeren full kontroll over programvarens prosesser via en organisert meny. Via denne menyen kan du starte skanneprosesser, sjekke spesifikke filer, bestille oppdateringer eller kjøpe tilleggsprogrammer fra McAfee via lenker.

McAfee gjør det veldig bra i ytelsestester. Bruk av datamaskinens hastighet og kraft er mest tydelig under komplette systemskann, og er ellers ikke merkbart. Brannmuren er hovedforsvaret mot virus, og denne påvirker ikke den daglige driften av datamaskinen din.

McAfee beskytter mange enheter og tilbyr et stort utvalg av tjenester og funksjoner for å justere, skanne og optimere datamaskinen eller andre enheter. Dette gjør at McAfee er et godt valg for brukere med flere enheter og ulike sikkerhetsbehov eller -fokus.

Antall lisenser og pakketilbud

McAfee har flere ulike pakker som kommer med et varierende antall lisenser og funksjoner.

Kundestøtte

McAfee tilbyr nettforum der brukere kan hjelpe hverandre eller dele meninger om programvaren i form av tilbakemelding til utviklerne hos McAfee. Kundestøtte er alltid tilgjengelig via en rekke ulike kanaler: Live-chat, telefon eller e-post. McAfee har dessuten utviklet en ny, virtuell tekniker som på en svært effektiv måte hjelper brukere med å løse vanlige feil eller problemer.

Konklusjon

McAfee Antivirus er et veldesignet produkt som tilbyr et godt utvalg av tjenester og funksjoner for hjemmebruk, spesielt for brukere med flere og ulike enheter. Det intuitive grensesnittet gjør at McAfees programvare kan brukes problemfritt. Ytelsen er dessuten mer enn akseptabel med tanke på det grundige forsvaret som tilbys til datamaskiner eller andre enheter.


McAfee produktsammenligning

Individual
Multi-device
Household
ÉN ENHET / ETTÅRSABONNEMENT
FEM ENHETER / ETTÅRSABONNEMENT
TI ENHETER / ETTÅRSABONNEMENT
Prisvinnende virusbeskyttelse
Sikker nettsurfing
Ytelsesoptimering
Kompatibilitet for flere enheter
ID-tyveribeskyttelse
Sikkerhetseksperter er alltid tilgjengelige
Passordadministrator
Sikkerhet for hjemmenettverk
ID-tyveribeskyttelse
Safe Family
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud
Skriv anmeldelse om McAfee
Del tankene dine for å hjelpe andre
Captcha
McAfee brukeranmeldelser
  • „McAfee er bra. TotalAV er best!“
  • „Alt fungerer enda bedre i denne versjonen! Anbefales.“
  • „Perfekt! Denne programvaren beskytter godt mot virus, adware osv. Et råd til alle: ALDRI installer 2 antivirusprogrammer. Jeg vet ikke hvorfor, men antivirusprogrammene hjelper ikke hvis du gjør det!“
  • „Svært bra! Jeg hadde to virus, og programmet reddet meg.“
  • „TAKK!!! Jeg hadde et virus som åpnet en nettside hver gang jeg startet PC-en min, men nå er det borte. Takk (^_^)“
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud