AntivirusTopp10
Opplysninger om reklameinnhold
Panda

Anmeldelse av Panda

9,4
Svært bra
Vår dom: "De andre krever at du betaler ekstra for et VPN. Med Panda Security inngår et grunnleggende VPN for alle. Dette i seg selv er nok til at du bør vurdere denne antiviruspakken."
Kjøp Panda - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.pandasecurity.com

Firmabakgrunn

Panda Security ble grunnlagt i Madrid i Spania i 1990. I 2005 ble de rangert som den fjerde største antivirusleverandøren i verden. De har datterselskaper i USA og Storbritannia, samt franchiser i 44 land. I 2009 flyttet det amerikanske datterselskapet hovedkvarterene sine til Orlando i Florida. Selskapet har for tiden rundt 450 ansatte, og en estimert årlig omsetning på 66,1 millioner dollar.

Priser og anerkjennelse

Panda Security vinner kontinuerlig "Editor's Choice"-priser og trofeer. Blant de mest bemerkelsesverdige prisene de har vunnet, kan nevnes flere virkelighetsbeskyttelsestester fra AV-Comparatives. Andre priser inkluderer en "Editor's Choice"-pris fra PCMag, for Panda Antivirus.

Hvis du er ute etter en løsning for virksomheten din, er forresten Panda en klar vinner med sin Adaptive Defence-programvare. IT Pro, en av de mest innflytelsesrike teknologisidene i Storbritannia, gav Panda Adaptive en femstjerners anmeldelse i september 2018.

Sikkerhetsfunksjoner

Jeg mener at Panda Dome Advanced er den beste pakken for de fleste husholdninger. Denne pakken inkluderer antivirus, WiFi-beskyttelse, en personlig brannmur, samt beskyttelse mot ransomware og alle typer virus. I tillegg inkluderer pakken foreldrekontroll.

Ifølge en anmeldelse i PCWorld, gir WiFi-beskyttelsen deg muligheten til å se alt som skjer med nettverket ditt, med ett blikk. Brukergrensesnittet er kanskje ikke det mest intuitive, men sikkerhetsnivået du får på ruteren din er uvurderlig. Hvis tilkoblingsmodusen på ruteren din ikke anses som sikker nok, anbefaler Panda at du endrer den.

Panda har oppnådd svært imponerende testresultater fra AV-Comparatives. Det er viktig å være klar over at disse testene er basert på gratisversjonen av Pandas antivirusprogram. De samme komponentene brukes imidlertid også i premium-pakkene. I de nyeste testene blokkerte Panda 100 % av eksemplene som ble brukt i beskyttelsestesten, og 99,99 % av malware-eksemplene det ble testet med.

Det er ingen tvil; dette er imponerende resultater.

Ekstrafunksjoner

Panda Security tilbyr pakker med mange enestående funksjoner, uansett om det er snakk om gratisversjonen eller premium-versjonene. Funksjonene er enkle å implementere, og gir komplett sikkerhet i en lett programvare som ikke reduserer hastigheten på systemet. Gratisversjonen er også enestående, selv om den er begrenset.

Premium-alternativene deres finnes i alt fra en Essential-pakke til en Premium-pakke. Essential-pakken inkluderer brannmur og WiFi-beskyttelse. Advanced-pakken inkluderer også beskyttelse mot ransomware og alle virus, samt foreldrekontroll. Complete-pakken gir ekstra databeskyttelse og en passordadministrator, mens toppalternativet, Premium, inkluderer et premium, fullverdig VPN.

Brukervennlighet og ytelse

Panda tilbyr et bra og enkelt brukergrensesnitt som er ensartet på alle enheter. I tillegg er det brukervennlig og enkelt å navigere. Et annet stort pluss er at alle programmene fra Panda er lette, noe som betyr at de ikke legger beslag på systemressurser eller reduserer hastigheten på andre åpne programmer.

Antall lisenser og pakkedetaljer

Antivirus for Windows består av fire forskjellige beskyttelsesnivåer, mens Antivirus for Mac består av to beskyttelsesnivåer.

Windows-versjonene inkluderer Panda Dome Essential, Panda Dome Advanced, Panda Dome Complete og Panda Dome Premium. Hvis du har Mac, kan du velge mellom Essential og Premium.

Nedenfor finner du en oversikt over hvilke funksjoner som inngår i de ulike pakkene.

Merk at alle pakkene finnes i en gratis prøveversjon, slik at du har muligheten til å teste dem før du tar et endelig valg.

Panda Security tilbyr et enestående utvalg av funksjoner. Hvis du bruker mye tid på å surfe på nettet, laste ned filer eller annet, får du til syvende og sist god valuta for pengene dine. Som med alt annet koster det hvis du skal ha kvalitet...

Kundestøtte

Hvis du er ute etter et antivirusprogram med enestående kundestøtte, trenger du ikke å lete lenger. Panda Security tilbyr standard kundestøtte via telefon mandag til fredag mellom kl. 08 og 17. Hvis du har en av premium-pakkene kan du dra nytte av døgnåpen kundestøtte via telefon. Du kan også kontakte kundestøtte via e-post. Panda anses som markedsledende i bransjen når det kommer til kundestøtte.

Konklusjon

Selv den kostnadsfrie antiviruspakken fra Panda gir enestående beskyttelse. Det sier seg dermed selv at premium-pakken er et svært godt valg. Selv om denne pakken helt klart ikke er rimelig, er den vel verdt pengene. Panda vet utvilsomt hva de gjør når det kommer til antivirus.


Panda produktsammenligning

ESSENTIAL
ADVANCED
COMPLETE
PREMIUM
Antivirusbeskyttelse med brannmur
Antivirusbeskyttelse i sanntid for Mac og Android-enheter
Gratis VPN – begrenset til 150 MB/dag
Beskytt WiFi-nettverket ditt mot hackere og nysgjerrige naboer
Skann eksterne disker eller USB-disker, og beskytt dem mot trusler
Foreldrekontroll
Identitetsbeskyttelse ved surfing, netthandel og bruk av nettbank
Beskyttelse mot ransomware-angrep og avanserte trusler
Dataskjold – krypter konfidensielle data
Passordadministrator
Oppryddingsverktøy
Premium ubegrenset VPN
Ubegrenset teknisk premiumstøtte døgnet rundt
Kjøp Panda - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.pandasecurity.com
Skriv anmeldelse om Panda
Del tankene dine for å hjelpe andre
Captcha
Panda brukeranmeldelser
  • „Gjør som annonsert, helt uten problemer. Ukomplisert og enkelt å bruke.“
  • „Dette er bare best! Jeg hadde 3 aktive virus. Med ett klikk var alle virusene borte.“
  • „Topp!!! Et av de beste antivirusprogrammene.“
  • „Jeg har det på alle enhetene mine. Det sier sitt.“
Kjøp Panda - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.pandasecurity.com