AntivirusTopp10

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Det er viktig for oss å respektere personvernet til de som bruker nettstedene våre, og innhente kun den informasjonen som er nødvendig for å drive og optimere nettstedet og virksomheten vår.

Brukerinformasjon

Antivirustopp10.com innhenter ikke-identifiserbar informasjon som nettlesertype, språk, tid og dato for besøk og henvisende nettside. Dette er vanlig på de fleste nettsider, og tilbys automatisk av nettlesere og servere. Antivirustopp10.com innhenter denne informasjonen for å kunne forstå brukeroppførsel og for å optimere nettstedene våre. Antivirustopp10.com deler ikke denne informasjonen med tredjeparter.

Antivirustopp10.com innhenter ikke personlig informasjon som IP-adresser. Visse antivirustilbydere som er nevnt på nettsidene til Antivirustopp10.com gir oss imidlertid tilgang til denne informasjonen når brukere vi har henvist foretar et kjøp på nettsiden deres. Antivirustopp10.com bruker eller selger ikke denne informasjonen.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en kode som lagrer en nettside på brukerens enhet, og som er tilgjengelig i nettleseren hver gang brukeren besøker nettsiden på nytt. Antivirustopp10.com bruker informasjonskapsler for å innhente og analysere brukeropplysninger og måle salgssuksessen.

Brukere som ikke ønsker at informasjonskapsler skal installeres på enhetene sine kan velge å avslå informasjonskapsler via nettleseren sin. Dette kan imidlertid føre til at visse funksjoner blir deaktivert, og at deler av nettsidene til Antivirustopp10.com ikke fungerer som de skal.

Overføring av virksomhet

Hvis Antivirustopp10.com eller noen av nettsidene deres blir kjøpt opp, kan brukerinformasjon som har blitt innhentet bli overført til tredjeparter.

Eksterne lenker

Antivirustopp10.com bruker kun lenker til respektable selskaper, men har ingen kontroll over nettsidene deres eller hvordan de lagrer brukerinformasjon. Ved all interaksjon med tilknyttede nettsteder gjelder derfor deres personvernerklæringer og bruksvilkår.

Endringer i personvernerklæringen

Antivirustopp10.com kan over tid foreta små justeringer i personvernerklæringen. Din fortsatte bruk av nettsidene til Antivirustopp10.com betyr at du godtar slike endringer. Den siste oppdateringen ble utført 21. februar 2019.

Spørsmål

Ved eventuelle spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du sende en e-post til hello (at) antivirustopp10.com