AntivirusTopp10
Opplysninger om reklameinnhold
Intego

Anmeldelse av Intego

Vår dom: «Intego gir svært god beskyttelse for Mac-brukere. Det inkluderer et kraftig antivirusprogram, samt flotte ekstrafunksjoner, som foreldrekontroll og et renseverktøy. Via lenken vår får du en unik 50 % rabatt, noe som gjør dette til det beste valget for Mac-brukere, både når det gjelder ytelse og verdi for pengene.»
Kjøp Intego - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.intego.com/spesialtilbud

I denne anmeldelsen av Intego Antivirus ser vi grundigere på funksjonene og påliteligheten til dette antivirusprogrammet, som er utviklet spesielt for Mac-systemer.

Det er en myte at Mac-brukere ikke kan få virus, og at du derfor ikke trenger å installere programvare som blokkerer virus. Dette er ikke sant, og denne myten gjør at tusenvis av Mac-brukere er sårbare ovenfor alle slags virus og malware, som kan utgjøre en risiko for datamaskinen og personopplysningene dine.

Intego er et av selskapene som har tatt tak i dette problemet. Vi mener at antivirusprogrammet deres er det beste for Mac. Hvilke imponerende funksjoner skjuler seg i Intego? Hvorfor er det så vel ansett? Nedenfor ser vi mer på dette.

Firmabakgrunn

Macintosh-brukere har hatt tilgang til programvare fra Intego siden 1997. Varemerket hevder å være det eneste sikkerhetsproduktet på markedet som fungerer kun for Apple-produkter. De tilbyr også beskyttelse for iPhone og iPad.

Programmene er designet for å kunne brukes både av profesjonelle og sikkerhetseksperter, men også av vanlige hjemmebrukere.

Intego jobber kontinuerlig med sikkerheten i produktene sine, etter hvert som Mac-maskiner utvikler seg. Dette sikrer at de alltid er oppdatert med de nyeste operativsystemene.

Selskapet har mottatt mye anerkjennelse siden det ble grunnlagt.

Priser og anerkjennelse

Selskapet har mottatt massevis av priser og sertifiseringer. Dette viser at produktene deres er pålitelige. Priser de har vunnet inkluderer:

Top Ten Review Award of Excellence 2016
Macworld Editors Choice 2014
AV Comparatives Approved 2016
Mac Informer: Editors Pick 2014

Selskapet har også mottatt flere ekstremt imponerende anmeldelser, inkludert en fra About.com (5 stjerner). Programvaren er svært godt mottatt blant mange Mac-magasiner.

Ifølge AV-TEST, Tysklands ledende antiviruslab, oppdager Intego 100 % av macOS malware.

Sikkerhetsfunksjoner

Sikkerhetsfunksjonene i antivirusprogrammet fra Intego inkluderer beskyttelse både fra Mac- og PC-malware. Mange kjører et Windows-system på Mac-en sin. Det er også mulig å spre virus videre, og denne ekstra beskyttelsen kan bidra til å hindre dette. Hvis du også har en PC, kan de tilby beskyttelse for denne via samarbeidet de har med Panda.

Programvaren inkluderer en fantastisk, automatisk skannefunksjon, som skanner filene dine når de åpnes. Dermed er du beskyttet hver gang du bruker Mac-en din.

Antivirusprogrammet ser automatisk etter oppdateringer, noe som betyr at nye trusler blir vurdert og du er alltid beskyttet.

Det enkle brukergrensesnittet er også en stor fordel, og passer fint til Mac. Programvaren er effektiv, og enkel både å bruke og overvåke.

En lokasjonsbevisst brannmur er designet for å beskytte Mac-en din når du reiser og bruker nye nettverk. Den blokkerer også tilkobling fra ikke-betrodde enheter og beskytter mobilnettverket ditt.

Inkludert er også Intego NetBarrier, en to-veis brannmur som gir deg antispyware-funksjonalitet. Det varsler deg når en ny forbindelse åpnes, og lar deg blokkere alle som prøver å få ekstern tilgang til Mac-en din.

Ekstrafunksjoner

Ekstrafunksjoner inkluderer gratis antivirus for andre Apple-enheter. Dette betyr at du kan bruke antivirusprogrammet også på iPhone og iPad.

En ekstra bonus er e-postvarsler når et virus blir oppdaget. Dette gir deg litt mer forståelse for hva programmet gjør og når du er under risiko.

I tillegg til å skanne datamaskinen og programvare som e-postklienter, kan du også skanne eksterne lagringsdisker som er tilkoblet Mac-en din. Dette inkluderer for eksempel eksterne harddisker og USB-penner.

I tillegg kan programmet tilby:

- Foreldrekontroll med blokkering av nettsider og apper
- Beskyttelse av sensitive personopplysninger
- Mac Cleaner, som organiserer Mac–en din og øker hastigheten
- Personlig sikkerhetskopiering for rask og enkel gjenoppretting i tilfelle krasj

Brukervennlighet og ytelse

Dette programmet kunne ikke vært enklere å bruke. Det enkle, brukervennlige grensesnittet gir tydelige instruksjoner og massevis av forskjellige alternativer. Du kan fortelle Intego-programmet hvordan det skal håndtere nye tilkoblinger og enheter, når det skal varsle og hvilke enheter og nettverk du stoler på. Alt dette er enkelt å utføre, selv om du er nybegynner.

Kundestøtte

Integos kundestøtte er også en av grunnene til at programvaren anses for å være pålitelig. Nettsiden deres har en enestående kunnskapsbase, der du umiddelbart kan finne svar på alle spørsmål du måtte ha.

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på i kunnskapsbasen, kan du bruke forumet. Her kan du finne svar som andre har fått eller du kan få den hjelpen du trenger. Hvis ingen av disse metodene fungerer, tilbyr selskapet også personlig kundestøtte. Fyll ut et skjema på nettsiden, og en kundeagent tar kontakt med deg.

Konklusjon

Integos spesialisering innen Mac er en stor fordel. Programvaren føles intuitiv, og er svært enkel å installere og bruke, uansett hvor stor kunnskap du har til Mac-systemer. Programvaren tilpasses også nye OS-systemer som Apple lanserer.

Brukervennlighet er likevel ikke hovedfordelen. Du trenger sikkerhet, og vissheten om at Mac-en din ikke er mottakelig for malware uansett hvordan du bruker den. Komplett, pålitelig beskyttelse har gjort sitt til at Integos prisvinnende programvare har blitt kåret til det beste antivirusprogrammet for Mac på nettstedet vårt.
Kjøp Intego - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.intego.com/spesialtilbud
Skriv anmeldelse om Intego
Del tankene dine for å hjelpe andre
Captcha
Intego brukeranmeldelser
  • „Enestående sikkerhetsprogram og kundestøtte.“
  • „Intego-produktene hjelper meg med å jobbe, uten å bekymre meg for sikkerhetskopier og gjenoppretting av filer. Enkel å bruke, men likevel kraftig.“
  • „De siste seks årene har jeg brukt en pakke med Intego-programmer, inkludert VirusBarrier. VirusBarrier oppdaget en hardnakket malware-trussel som stadig kom tilbake. Da jeg tok kontakt med kundestøtte hos Intego, fikk jeg en rask løsning på problemet, og alt fungerer utmerket nå. Flott kundestøtte og flott malware-beskyttelse.“
  • „Det har vært fantastisk å jobbe med Intego Mac Virus Protection. De har svart raskt på e-postene mine, og jeg setter pris på at de har tatt seg av alle problemer på en ffektiv måte. Så langt har Intego Virus Protection sørget for å beskytte Mac-en min mot virus.“
Kjøp Intego - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.intego.com/spesialtilbud