AntivirusTopp10
Opplysninger om reklameinnhold

Anmeldelse av ZoneAlarm

-
Tilbudet ikke tilgjengelig
Vår dom: "ZoneAlarm har en forsterket brannmur med lisensiert antivirusbeskyttelse. Dette er et ideelt valg for personlig bruk, takket være en solid gratisversjon og en rekke bonusfunksjoner."
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud

Om selskapet

Zone Alarm er et sikkerhetsselskap som utvikler antivirus- og programvareprodukter for forbrukere. Programvaren ble opprinnelig utviklet av Zone Labs, men ble senere kjøpt opp av det israelske selskapet Check Point i 2004.

Check Point er et multinasjonalt selskap som tilbyr programvare og kombinerte maskinvare- og programvareløsninger innen IT-sikkerhet. Selskapets produkter spenner fra nettsikkerhet, sluttpunktsikkerhet, mobil- og datasikkerhet til sikkerhetsadministrasjon.

Priser og anerkjennelse

ZoneAlarms enestående brannmur har vært normen for brannmurfunksjoner i antivirusbransjen. Den har kontinuerlig nådd til topps i rangeringer av brannmurer det siste tiåret.

PRO-versjonen av antivirusprogrammet ble tildelt "Editor's Choice Award" av PC Mag i 2016. Det fikk også en samlet "Excellent"-vurdering for ytelsen. Antivirusprogrammet ble hedret for sine avanserte brannmurfunksjoner og det utrolige utvalget av bonusfunksjoner.

Sikkerhetsfunksjoner

Zone Alarm Antivirus tilbyr en rekke unike sikkerhetsfunksjoner som gjør det langt bedre enn tradisjonelle antivirusprogrammer. Premium-pakken "Extreme Security" gjør en fantastisk jobb, og gir brukerne den sikkerheten de forventer fra et topp antivirusprogram.

Nyinstallerte antivirussystemer er sårbare for nettrusler som ikke er formelt dokumentert av et nyetablert system. Slike trusler er kjent som "zero day"-angrep. Extreme Security har en enestående skydatabase som benytter sanntidsovervåkning for å oppdage uregelmessigheter i sikkerheten. Denne funksjonen gir brukeren beskyttelse mot alle slags zero day-angrep.

Extreme Security benytter seg av den såkalte sandboxing-teknikken for å søke etter ondsinnet kode i e-postvedlegg. Antivirusprogrammet innhenter e-postvedlegg som er godkjent av brukeren, og sender dem til en virtuell maskin der de legges i karantene. Vedleggene skannes deretter mot teknologiens virusdefinisjoner. Alle skadelige komponenter i e-posten skannes, isoleres, identifiseres og slettes. Informasjonen om disse virusene sendes deretter til zone alarm-nettverket for å beskytte andre brukere.

Teknologiens antivirusprogram fungerer på de mest grunnleggende elementene i operativsystemet. Kjernenivåskanning av programvaren sikrer grundig beskyttelse gjennom oppdaterte signaturlister og tilpassede søkemodus.

Den mest anerkjente sikkerhetsfunksjonen i dette antivirusprogrammet er den avanserte brannmuren. Extreme Security inkluderer OSFirewall, en proprietær teknologi som forhindrer at selv de mest innovative hackerne kommer seg rundt tradisjonelle brannmurer. Angrep som COM, SCM og andre såkalte exploit kits identifiseres og blokkeres. Programmets toveis brannmur blokkerer ikke bare innbrudd fra utsiden, men begrenser også skadelig programvare fra å gjøre utgående angrep på offentlige nettverk. Den innebygde "Kill Control"-funksjonen utrydder eventuelle programmer som prøver å sende informasjon ut av nettverket.

De allerede sterke antivirusfunksjonene i Extreme Security er ytterligere forsterket av et automatisk, trådløst nettsikkerhetsverktøy. Dette verktøyet analyserer trådløse nettverk på en analytisk måte for å identifisere og bruke den mest egnede brannmuren for ethvert nettverk.

Ekstrafunksjoner

Programvaren er anerkjent for å tilby et stort utvalg av ekstra sikkerhetsfunksjoner som kun noen få andre, avanserte sikkerhetsprogrammer kan skilte med. Zone Alarm-funksjonen gir et ekstra sikkerhetslag til nettleseren Chrome via anti-phishing-utvidelsen. Utvidelsen benytter programvarens "Enchanced Browser Protection" til å skanne nettadresser og forhindre brukere fra å få tilgang til nettsteder som inneholder sikkerhetstrusler. Denne funksjonen er et lett og praktisk alternativ til et tungt skrivebordsprogram mot phishing.

Keylogger-programmer er utviklet for å registrere tastetrykk og finne sensitive passord og brukernavn. Extreme Security støtter en funksjon som oppdager og forhindrer at slike programmer kjører på brukerens maskin. Denne funksjonen kan være effektiv mot flere trusler som utgjør en risiko mot sikkerheten.

Zone Alarm inkluderer 5 GB nettbasert sikkerhetskopiering fra partnerselskapet IDrive. Programmet støtter dessuten en annen nyttig funksjon fra Identiy Guard, som overvåker identitet- og kreditt-tyveri helt kostnadsfritt i et helt år. Samtidig sørger Identity Lock-tjenesten for å kontrollere brukerdefinerte personopplysninger.

Listen med ekstrafunksjoner hos Zone Alarms er nærmest uendelig. Programvaren har også førsteklasses funksjoner som "Find my laptop", som hjelper brukeren med å spore datamaskinen hvis den skulle bli stjålet. DefenseNet er en annen eksklusiv funksjon i programvaren. Denne funksjonen sikrer sanntidsovervåkning av sikkerhetstrusler, og bruker en oppdatert database med sikkerhetsdefinisjoner.

Antall lisenser og pakker

Zone Alarm Antivirus finnes i tre forskjellige pakker, og prisen varierer etter antall maskiner som skal beskyttes.

Kundestøtte

Selskapet tilbyr omfattende kundestøtte for å sikre at brukerne er fornøyde med produktet. Kundestøtte er tilgjengelig via live-chat, der brukere kan få svar på alle spørsmålene de måtte ha, 24 timer om dagen, 7 dager i uka.

Hvis du ikke liker live-chat, kan du også sende inn spørsmålet ditt og få tildelt et saksnummer, eller du kan benytte deg av det aktive brukersamfunnet. I tillegg tilbys en rekke nettbaserte tutorialer, samt et gratisnummer du kan ringe ved spørsmål om fakturering.

Konklusjon

Zone Alarm kombinerer en enestående brannmur med et effektivt antivirusprogram støttet av den prisvinnende utvikleren Kaspersky. Programvaren har en rekke funksjoner og en solid gratisversjon. Det er et ideelt valg for brukere som ikke trenger en komplett sikkerhetspakke, men som vil ha en litt ekstra høy brannmur.


ZoneAlarm produktsammenligning

ZoneAlarm Free Antivirus
ZoneAlarm Pro Antivirus + Firewall
ZoneAlarm Extreme Security
Kun Windows
Kun Windows
Windows, Android og iOS
Ett år – fem PC-er
Ett år – fem enheter
Antivirus og antispyware
Avansert brannmur
Toveis brannmur
Identitetsbeskyttelse
Spillmodus
Nettovervåkning
Anti-phishing
Trusselforebygging
Skysikkerhet i sanntid
Døgnåpen kundestøtte
Anti-ransomware
Mobilsikkerhet
Trusselemulering
Anti-keylogger
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud
Skriv anmeldelse om ZoneAlarm
Del tankene dine for å hjelpe andre
Captcha
ZoneAlarm brukeranmeldelser
  • „Det beste antivirusprogrammet! Gir alltid optimal virusbeskyttelse og brannmur. Veldig effektivt og brukervennlig.“
  • „Utvilsomt den beste brannmuren du kan få.“
  • „Denne nettsiden tilbyr det beste sikkerhetsproduktet på dagens marked. Veldig god nettside og brukervennlig design. De har en av de beste sikkerhetsprogrammene på markedet. Jeg anbefaler dette programmet til alle brukere som er ute etter et godt antivirusprogram og en brannmur.“
Kjøp TotalAV - Beskytt datamaskinen din
Beskytt datamaskinen din fra virus, hackere og nettangrep
www.totalav.com/spesialtilbud